5 på Tvers og Line Verndal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

mittnobladFløytekvintetten 5 på Tvers og skuespiller Line Verndal inviterer til en ærlig, ujålete og vakker kveld på Cafeteatret med fem tekster av Inger Hagerup og musikk av Kevin Malone, Felix Mendelssohn-Bartoldy, Adrienne Albert og norgespremiere på Quintet for Flutes av Bjørn Bolstad Skjelbred.

5 på Tvers ble etablert høsten 2011 og består av Ragnhild Døsen, Linn Annett Ernø, Henriette Wie Flaig, Anne Hveding og Mari Sundsaasen Innervik. Siden oppstarten har 5 på Tvers spilt jevnlig konserter og deltatt på festivaler i inn og utland.

5 på Tvers ́ besetning er vanligvis piccolo, 2 fløyter, altfløyte og bassfløyte. Denne kombinasjonen gir varierte og spennende klangfarger. På repertoaret står blant annet transkripsjoner av verk i ulike stilarter, men kvintetten ønsker også å fokusere på originalskrevet musikk for denne besetningen og er stadig i kontakt med komponister som ønsker å skrive musikk for kvintetten.

Line Verndal jobber ved Oslo Nye Teater, Rogaland teater, Det Norske Teatret, Den Nasjonale Scene, Riksteatret, Dizzie-showteatr, Teater Ibsen og Hålogaland Teater. Hun har hatt hovedroller i alt fra Shakespeare og Dostojevskij til musikaler, farser og spel. Likevel har hun gjort seg mest bemerket i TV og filmsammenheng. I 2011 Likk hun Amanda for beste kvinnelige hovedrolle i Lilmen ”Limbo” og har vært nominert til Gullruten tre år på rad for rollen som Marit i NRK- serien ”Himmelblå” . For tiden spiller hun Diana Drange i advokat tv-serien Aber-Bergen for TV3.

Både Line Verndal og Anne Hveding er bosatt i lokalmiljøet, på henholdsvis Bekkelaget og Mortensrud, og ønsker lokalbeboere såvel som andre oslofolk velkommen til arrangementet!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags