En annerledes julekonsert i Manglerud kirke

Østensjøsangerne inviterer til en litt annerledes julekonsert i Manglerud kirke 7. desember

Østensjøsangerne inviterer til en litt annerledes julekonsert i Manglerud kirke 7. desember Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MittnobladØstensjøsangerne, Helga Botn, Georg Reiss og Morten Gunnar Larsen - Gospel, jul og negro spirituals i skjønn forening!

Julekonserten er i Manglerud kirke torsdag 7. desember klokken 19.

"Go tell it" er valgt som tittel for denne konserten da vi i stedet for de tradisjonelle julesangene har valgt en mer gospel/negro spirituals tilnærming denne gangen. For å få skikkelig sving på sakene har vi gjennom vår anerkjente dirigent (og Sopran) Helga Botn klart å engasjere to av Norges mest meritterte Jazzmusikere Georg Reiss og Morten Gunnar Larsen.

Koret ble stiftet 25. Januar 1996, og er tuftet på vennskap!

Vi er et blandet kor med ca 30 medlemmer, og målsettingen med koret er et musikalsk og ikke minst sosialt og godt fellesskap – noe korsang bidrar til. I dag blir vi som sagt ledet av dirigent Helga Botn som har godt humør og stort engasjement for sine korister.

Litt mer om konserten...

På listen står blant annet "Go, tell it on the mountain", "Sometimes I feel like a motherless child", "I'll surrender all", "Deep river" og mange av våre kjære julesanger som "Mary did you know", "Christmas Lullaby" og "White Christmas".

Vi er sikre på at julekonserten vil gi en riktig god stemning for de tilstedeværende, og vi håper at vi kan friste folk i bydelene rundt Lambertseter, Abildsø, Lambertseter og så videre til noen musikalske timer med oss i kirken.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags