La du merke til at Nordstrand Janitsjarkorps hadde ny fane i 17. mai-toget i år? Vi liker å fornye oss og ønsker oss flere nye medlemmer! Kanskje har du spilt i korps i et «tidligere liv» og er eier av et instrument som fortjener å se dagens lys? Kanskje spiller du i skolekorps i dag og lurer på hvordan det er å spille i et voksenkorps? 

 Vi slår et slag for korps i nærmiljø og inviterer til Åpen Øvelse mandag 3. september kl. 18:30 i vårt øvingslokale musikksalen på Nordstrand Skole, Nordstrandveien 27. Alt du trenger å gjøre er å møte opp med instrument – vil du å låne et instrumnet kan det hende vi kan hjelpe deg med det om du sier ifra til vår leder på forhånd.

Vi ønsker gamle og nye, eldre og unge hjertelig velkommen og tar gladelig imot de fleste musikkinstrumenter! Vi blir ekstra glade for slagverk, trompeter, grovmessing og klarinetter.

Vårt valg av musikk spenner bredt avhengig av tema, årstid og aktivitet. I tillegg til å sette 17. mai-stemning i bydelen, liker vi å delta i mesterskap av og til samt holde julekonsert, sommerkonsert, da gjerne i samarbeid med andre korps og kor. Vi setter pris på reiser i inn- og utland og vi har besøkt bl.a. Spania, Frankrike, Italia og Kroatia foruten Nordiske land. Hvor går ferden til neste år tro? Da feirer vi 70-årsjubileum! Vi er en glad gjeng på cirka 35 medlemmer som sammen med vår dirigent, Morten Brenne, tar deg vel imot når du finner veien til oss.

BLÅS I NORDSTRAND JANITSJAR - kom i spilleform og få en artigere livsstil med musikkvenner!

SE OGSÅ: Bildeserie fra 17. mai 2018