Nordstrandskolenes Musikkorps takker for flotte instrumenter!

GLADE: NSMK gleder seg over to nye, flotte instrumenter. Her er lite utvalg av korpsmedlemmer: Bak: Dirigentene Amund Haavardsholm og Arne Kollandsrud, Kevin Andre Holm, Vilde Førli. Foran: Karoline Rørstad, Johanne Kollandsrud, Helene Prestrud, Beatrice Kvammen.

GLADE: NSMK gleder seg over to nye, flotte instrumenter. Her er lite utvalg av korpsmedlemmer: Bak: Dirigentene Amund Haavardsholm og Arne Kollandsrud, Kevin Andre Holm, Vilde Førli. Foran: Karoline Rørstad, Johanne Kollandsrud, Helene Prestrud, Beatrice Kvammen. Foto:

Av
DEL

InnsendtSpilleglede og motivasjon øker med gode instrumenter. Nordstrandskolenes Musikkorps (NSMK) søkte derfor Sparebankstiftelsen DNB om støtte for å kjøpe inn to euphonium til de eldste musikantene i korpset.

God kvalitet koster penger, men takket være Sparebankstiftelsen DNB som gav oss 121.000 kroner i støtte, har vi kunnet kjøpe disse flotte instrumentene!

De er tatt i bruk til stor glede for musikanter og resten av korpset.

Vi er utrolig takknemlig for gaven, og er veldig glad for å jobbe med korpsutvikling når vi har gode støttespillere med på laget.

Skolekorpset tilbyr et trygt og utviklende musikkmiljø til alle barn og unge i nærmiljøet, og vi er stolte av å kunne dele ut disse flotte instrumentene til våre kjære musikanter.

Sigrun Bock

Styreleder i Nordstrandskolenes Musikkorps

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags