Lokale kunstnere stiller ut på Senter Syd

Av
DEL

Innsendt Søndre Nordstrand Kunstforening (SNK) arrangerer pop-up salgsutstilling på Senter Syd Mortensrud.

18 medlemmer av SNK har på dugnad innredet og åpnet en utstilling som består av et bredt spekter av kunsthåndverk, malerier og foto. To utstillere er alltid til stede i butikken.

Åpningstid er hverdager 14-20 og lørdager 11-17.

Foreningen håper med dette å vise bredden av kunstnere og at flere blir inspirert til å utøve kunst. Vi er takknemlige for at Senter Syd på Mortensrud tilbød SNK flotte lokaler på plan 3 i senteret.

Utstillere er: Laila Constanse Rygh, Birgit Grydeland, Ellen Strømmen, Helga K. Scheidl, Cecilie Løvik Sveen, Else Helene Lingjerde, Anne Kristin Anmarkrud, Hilde Merete Antonsen, Sonja Therese Straith, Reidun Falk, Karin Mikalsen, Anne Bekk Weltzien, Heidi Bustehella Rygh, Tove Brekken, Kristin Vibeke Jørgensen, Margrethe O. Stenslund, Kjersti Fuglesang, Ingunn Strømmen

SNK Søndre Nordstrand Kunstforening ble stiftet 6. september 1986.

Foreningen er et aktivt forum for kunstinteresserte i Oslo syd. Formålet er å fremme interesse, forståelse og utøvelse av billedkunst, kunsthåndverk, fotokunst, fortellerkunst og andre visuelle kunstsjangere.

Formålet ønskes oppnådd ved aktivt å tilby medlemmer: Utstillingsmuligheter, foredrag og/eller omvisninger på utstillinger, studieaktiviteter som kurs og workshops, samt samarbeid med andre organisasjoner med lignende formål.

er stadig i vekst og samholdet er stort og inspirerende. Vi ønsker oss alltid flere medlemmer: Foreningen passer for alle, fra profesjonelle kunstnere til de som har det som hobby.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags