Julemesse på Ljan med bruktmarked

De tre nissejentene Elinor, Astrid og Oda viser eksempler på ski og skøyter du kan få kjøpt på julemessen. Alle tre spiler i Ljan skoles musikkorps, som har julemessen som en av sine viktigste inntektskilder.

De tre nissejentene Elinor, Astrid og Oda viser eksempler på ski og skøyter du kan få kjøpt på julemessen. Alle tre spiler i Ljan skoles musikkorps, som har julemessen som en av sine viktigste inntektskilder. Foto:

Av
DEL

Innsendt Søndag 1. desember er det Ljan skoles musikkorps tradisjonsrike julemesse på Ljan skole. Der blir det salg av hjemmebakte kaker, spennende julemat, blomster, julenek og med den populære tombolaen og juleverksted for barna. Nytt av året er at du også kan kjøpe skøyter, langrennski, slalomski, snowboard, akebrett, staver og støvler til store og små.

Nydelige hjemmebakte julekaker av alle slag kan du her kjøpe lokalt, så får du tid til andre ting før jul. Så støtter man jo en god sak også, når korpset får inntekter fra kakesalget. Kanskje finner man også noen julepresanger blant fine lys og gaveartikler på julemessen? Juleblomster og flotte store julenek er det mange som har tradisjon for å handle inn til jul på julemessen.

Klar til vinteren?

Nytt i år er altså et bruktmarked for ski , skøyter og utstyr. Vi garanterer ikke at vi har alle størrelser på plass, men det er i hvertfall mulig å få seg nye skøyter til sesongstart på Skredderjordet. Slalomski med støvler og staver til både store og små kan man nå kjøpe inn for en rimelig penge før skitrekket i Sloreåsen slalombakke starter for sesongen. Det er også et utvalg av både akebrett, snowboard og en mengde pent brukte langrennski og staver til barn i alle årsklasser.

Ikke minst er det verdt en søndagstur innom kafeen i gymsalen, der det er lotteri med fine premier fra næringslivet på Nordstrand og god stemning.

Masse som skjer lokalt

Første søndagen i advent er det mye som skjer på Ljan. Først er det gudstjeneste i kirken med korpset som spiller kl. 11, så er det julemessen på skolen fra 12 og utover ettermiddagen. Klokken 16 tennes julegranen ved Joker i Herregårdsveien i regi av Ljans Vel med nisseorkester og gløgg, før det blir fakkeltog rundt Furumoen og poser til barna fra julenissen så snart fakkeltoget er tilbake på skolen.

Ingen grunn til å dra noen annet sted denne dagen!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags