Kom og se forestilling om Nordstrands historie

Gratis forestilling på Nordstrand skole 12. september kl. 18:30. Åpen for alle.

Gratis forestilling på Nordstrand skole 12. september kl. 18:30. Åpen for alle. Foto:

Av
DEL

InnsendtTorsdag 12. september kl. 18:30 viser klasse 6C på Nordstrand skole forestillingen "Et mini-innblikk i Nordstrands historie" i Musikksalen på Nordstrand skole.

Etterpå vil lokalhistoriker Reidar Brevik ta et sveip over Nordstrands historie. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og det vil vare i omtrent en time.

Forestillingen inngår i Kulturminnedagene 2019, og den arrangeres av Nordstrand Vel i samarbeid med Nordstrand skole.

Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival med 300 arrangement og 70.000 besøkende rundt om i landet hvert år. Kulturminnedagene arrangerers av frivillige lag, foreninger, museum, kommuner, private eiere av kulturminner og andre som ønsker å formidle kulturarven.

Kulturvernforbundet har lagt ut informasjon på nettet om hva Kulturminnedagene er og en oversikt over alle registrerte arrangementer.

Temaet i år er "Fremtidens kulturarv", og det er flott at elevene ved Nordstrand skole med kontaktlærer Tone Rekdal engasjerer seg i lokalhistorien sier Espen Amundsen i Nordstrand Vel.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags