Nytt styre i Østensjø SV

Av
DEL

Innsendt Østensjø SV hadde tirsdag 21. januar årsmøte på Oppsal samfunnshus. På årsmøtet holdt Sunniva H. Eidsvoll innledning om byrådets politikk.

Lokalvalgkampen i 2019 var naturlig nok tema under årsmøtet, der flere av medlemmene skrøt av Hanne Eldby og Steinar Fuglevaag som BU-representanter og deres tilgjengelighet for befolkningen i bydelen.

Det ble valgt nytt styre for laget, der Ann Nordal takket ja til å stille til gjenvalg som leder. Et enstemmig årsmøte vedtok gjenvalg av Ann, og samtidig at Martine Smerud (sekretær og ansvarlig for sosiale medier) og Tone Salthe (styremedlem) skulle fortsette i vervene sine, som de trådte inn i etter fjorårets årsmøte.

Etter lang og tro tjeneste overlater Tom Rellsve kasserer-pinnen til Asbjørn Eidhammer. Det ble også valgt inn flere nye styremedlemmer: Anja Røyne, Eirik Nedrelid, Aina Larsen, Morten Rimstad Bentsen og Tim Khatsiev (som også er SU-kontakt).

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags