Dagfinn Enerly besøkte Manglerud

Tordis Nilsen og Dagfinn Enerly

Tordis Nilsen og Dagfinn Enerly

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

mittnoblad Foredragsgruppen v/Tordis Nilsen, Manglerud treffsenter 60pluss hadde invitert Dagfinn Enerly tirsdag 29/8-17 til foredraget «Motivasjon i hverdagen».

Den tidligere topp fotballspilleren brakk nakken på en fotballkamp i 2005 og ble fullstendig lammet. Det var kun øyelokkene og hjernen som virket. Stemmen var også borte.

Etter intens trening og stå på vilje fremstår «fighteren» i dag som et fullt oppegående og fremadstormende samfunnsborger. Dette har vært mulig takket være familien og støtteapparatet rundt. Hans klare fremtidsmål er å komme ut av rullestolen og stå på egne ben.

Hans foredrag var annonsert på Manglerud treffsenter og spesielt i foredragsgruppen, slik det alltid skjer med samtlige foredrag. Det var tydelig at hans foredrag var kjent utover det vanlige publikum, så ryktet hadde spredt seg. Ingen ble skuffet. Dagfinn Enerly fremstod som intelligent, fremtidsrettet, sterk, men også et fint mykt menneske.

Samtlige i den fullsatte sal ga et klart utrykk for begeistring og beundring. I hverdagen er det lett å synes synd om seg selv for bagateller. Dagfinn Enerly sine motiverende ord hadde jeg så absolutt inntrykk av nådde frem hos alle.

Tordis Nilsen

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags