Sprer danseglede på Søndre Nordstrand

Av
DEL

Innsendt 10. desember fant 500 publikummere veien til Mortensrud kirke.

Point dansestudios 200 dansere, som stort sett er fra Mortensrud og Bjørndal, klarte å fylle den vakre steinkirka to ganger - med grasiøse bevegelser, fengende arabiske rytmer, rockedans, popmusikk og tradisjonell julemusikk.

Her var det både svartnisser, blånisser og rødnisser, i tillegg til mye annet! Det ble en allsidig forestilling som synliggjorde lokalt talent, begeistring og samhold!

Point dansestudio engasjerer familier i nærområdet. Familien Sagredo Dey er for eksempel sterkt representert. I høst har mor Sumita gått på damedans og moderne, Liam (11) har danset hiphop, Lara (8) på jazzdans og Luis (4 ) på popkids. Til og med pappa Carlos var på gli da vi skulle ha en liten mannedans på forestillinga.

18. desember åpner påmeldingen for nye elever og en stor satsning er "Gullbilletten". Her kan familier med dårlig økonomi søke om dansestipend. Midlene består av fritidsstipend fra bydel Søndre Nordstrand, gaver fra lokale bedrifter og overskuddet fra for eksempel årets elevforestilling.

På siste forestilling ble vi overrakt en sjekk på 4000 kroner - hvor danserne selv hadde samlet inn til formålet. Rørende at folk bryr seg om hverandre og har tro på at gode fritidstilbud kan utgjøre en forskjell i folks liv.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags