En solfylt, trivelig og leken gatefest!

Medlemmer i Gatekomiteen forbereder til gatefest. F.v. Øyvind Berge, Tone Ingulstad og Steinar Rypestøl

Medlemmer i Gatekomiteen forbereder til gatefest. F.v. Øyvind Berge, Tone Ingulstad og Steinar Rypestøl Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MITTNOBLADLørdag 17.juni samlet beboerne i Karistuveien og nedre del av Nordseter Terrasse seg til sin årlige gatefest. Dette er den 7.gatefesten og det begynner å bli en veldig hyggelig tradisjon. I starten på festen, har vi alltid en runde der vi blir kjent med hvem som er naboene. Fra år til år blir vi bedre kjent og hvert år kommer det noe nye ansikter. Dette er en åpen og inkluderende fest, og en fin mulighet for de som flytter inn i etablerte boligområder, å treffe naboene.

Vandrepokalen får hvert år ny eier. Den som overtar pokalen har sagt seg villig til å dra i gang neste års gatefest, eller kan sørge for at det blir gjort om man selv ikke har anledning. Slik unngår vi at festen ikke blir arrangert på grunn av at ingen føler seg ansvarlig.

Vi er en åpen og uformell gruppe som kaller seg: «Den Glødende Gatekomite», som synes det er veldig hyggelig å ha gatefest. Vi gjør det så enkelt som mulig. Noen meldinger og en prat i gata er alt i har hatt av organisering rundt festen i år. Ting må være enkelt!!

Vi hadde morokonkurranser, sang, gode samtaler og mye latter!! Gatas eldste stiller opp hvert år; Unni Berge og Tove Ingulstad. (Begge 88 år!) (Se vedlagte bilder)

Alle områder i byen burde hatt en gate som er deres! Et sted å samles, en uformell møteplass og uten gjennomkjøring.

Hilsen Tone Ingulstad - Entusiastisk medlem av Den Glødene Gatekomite

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags