Olje, gass og grønt skifte

Topp innledere i Lambertseter kirke 6.desember

Topp innledere i Lambertseter kirke 6.desember Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MittnobladKjente innledere til Lambertseter kirke 6. desember
 

Det har vært mye snakk om grønt skifte i det siste. Men hva ligger egentlig i begrepet?

Dette kan vi få svar på 6.desember 19:00 i Lambertseter kirke. Da inviterer Nordstrand MDG og Oslo MDG til et åpent møte om emnet.
Nasjonale toppfolk vil være innledere: Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk olje og gass og tidligere AP-minister skal snakke om hvorfor de globale klimautslippene kommer til å øke hvis Norge avvikler oljeindustrien. Per Espen Stoknes,  leder av BI Senter for Grønn Vekst og stortingsrepresentant for MDG under Bastholm sin fødselspermisjon, vil fortelle oss om mulighetene som det grønne skiftet gir oss. Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, skal si noe om hva de legger i begrepet "grønn næring".
 

Påfølgende debatt og plenumssamtale ledes av Ruth Astrid Sæther, journalist som har spesialisert seg på klimaspørsmål og forskning.

Kvelden avrundes med konsert fra 21:00. Publikum får gleden av å oppleve Daniela Reyes, fremadstormende sanger og multi-instrumentalist kjent fra Miniøya, TV-aksjonen og OverOslo. 


Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags