Denne gjengen synes du bør ta en titt i boden

BRUKT ER BEST: Axel (7), Oskar (7) og Storm Herman (7) fra 2.trinn på Nøklevann skole tar en titt i boden etter utstyr som gjør de vinterklare, men her manglet både det ene og det andre. Kanskje finner de det de trenger på Sportmarkedet?

BRUKT ER BEST: Axel (7), Oskar (7) og Storm Herman (7) fra 2.trinn på Nøklevann skole tar en titt i boden etter utstyr som gjør de vinterklare, men her manglet både det ene og det andre. Kanskje finner de det de trenger på Sportmarkedet? Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Snart er det klart for høstens koseligste marked på Nøklevann skole, der det rigges for kjøp og salg av brukt sportsutstyr. 

Hver høst arrangeres det sports- og bokmarked ved Nøklevann skole, og nytt av året er at folk selv kan selge sportsutstyret de ikke lenger bruker.

- Vi snur litt om på sportsdelen av markedet. Tidligere har det vært slik at FAU skulle ha 50 prosent av inntektene ved kjøpt og salg av brukt sportsutstyr. I år gjør vi det litt enklere: Gymsalen klargjøres for kjøp og salg og bytte, og all handel skjer direkte mellom selger og kjøper, sier Katrine Øyvåg, FAU-representant for 2B på Nøklevann skole.

Med en rekordlang vinter friskt i minnet er tiden snart kommet for å klargjøre seg for ny vintersesong. Mangler du utstyr, kan du ta turen til sportsmarkedet å kjøpe utstyr du mangler, og kanskje også selge det du ikke lenger bruker?

- Har du en sykkel eller noen brukte ski du ønsker å selge? Bestem deg for en pris og kom! Du får en plass i gymsalen der du selger til den du selv ønsker, legger hun til.

«Gratishjørnet»

Det er selvsagt også mulig å donere utstyr. Har man noe man ikke ønsker å selge, men heller vil gi bort, kan man gjøre en god byttehandel i «gratishjørnet».

- Det blir plassert i egen del av markedet, der ting kan få nye eiere som selv velger å betale det de ønsker i en donasjonsboks. Vi ønsker å stole på folk, og legge til rette for at sportsutstyr blir brukt i stedet for å støve bort i kjellere!, sier Øyvåg.

Slik leverer du bøker

Tradisjonen tro blir det også bokmarked. Har du bøker du ikke leser i lenger? Barnebøker som barna har vokst fra? Gi dem videre!

Bøker kan leveres på Bøler frivillighetssentral i Utmarkveien 2 innen torsdag 22. november, mandag- fredag kl.10–15. 

Vi kan også komme for å hente bøkene dine. Dette skjer fredag 23.november kl. 18 – 21. Send SMS mellom klokken 07-22 til telefon 41403472 for å avtale henting.

Vafler og kaffe

I cafeèn blir det selvsagt muligheter for å kose seg med en kopp kaffe og noe søtt.

- Dette gleder vi oss veldig til, både foreldre og selvfølgelig alle barna. Vi skal lage Oslos triveligste marked. Kaféen vil være åpen med salg av suppe, kaker og nystekte vafler. Velkommen til den fine skolen vår i skogkanten!

Markedet finner sted på Nøklevann skole søndag 25. november kl. 12 – 16. 

For mer info, se Facebook-eventet til Sports- og bokmarkedet!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags