Nordseter barne- og ungdomsskole fyller 50 år og ønsker seg ny fane!

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MITTNOBLADNordseter Ungdomsskole startet opp med barnetrinn høsten 2016, og vil om få år være en av Oslos største barne- og ungdomsskoler. Ifm planlegging av årets 17-maitog ble det klart at skolen har et stort behov for en ny fane – den gamle er rett og slett utslitt.

Skolen har 50 års jubileum i 2018 og vårt mål er å ha en ny fane klar til 17. Maifeiringen 2018. Vi ønsker at elevene selv skal være involvert i prosjektet, og elevene på ungdomstrinnet er i full gang med utvikling av skisser, og barneskolen blir også involvert.

Det er planlagt av Flaggfabrikken i Larvik skal starte opp produksjonen av fanen i august, med levering våren 2018.

Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) er ansvarlig for fane-prosjektet, men er nyoppstartet og har svært lite midler. Vi søker derfor støtte hos lokale aktører som har lyst til å bidra til et hyggelig prosjekt i nærmiljøet. Den endelige prisen på fanen er ikke klar før skissene er klare, men vi har estimert en kostnad på ca 70.000,- FAU bidrar med det vi klarer å dra inn fra 17. maifeiringen i 2017 og gjennom andre arrangementer. Skolen vil også bidra.

FAU har satt sammen en egen Fanekomité, og denne er satt sammen av Assisterende rektor Tine L. Frøytvedt og to foreldre fra barneskolen (Hanne Teigen Gjerde og Janicke Knudtzon). Andre involverte er Kunst- og håndverkslærere og norsklærere på Nordseter skole, i tillegg til elevene på skolen.

Vi ønsker å gi skolebarna en flott fane de kan være stolte av. Nordseter skole skal gå i det lokale 17.maitoget sammen med Nordstrand Skole, Munkerud Skole, Steinerskolen, Kastellet skole og Ljan Skole. Hvert fjerde år skal Nordseter gå i tog i byen.

Vi håper dere vil være med å hjelpe oss med å lage Nordseter barne- og ungdomsskole sin jubileumsfane til noe vi alle kan være stolte av i mange år fremover.

Fanekomiteen har opprettet en Spleis hvor man kan overføre penger.

Ta en titt på: https://www.spleis.no/project/5273

På forhånd tusen takk for hjelpen!

Mvh

FAU Nordseter skole v /Fanekomiteen

Janicke Knudtzon

janickeknudtzon@hotmail.com

Tlf: 91544188

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags