Svein Møllers musikalske lek og lovsang

Konserten "Svein Møllers musikalske lek og lovsang" avholdes i Nordstrand kirke 25. november. Pressefoto

Konserten "Svein Møllers musikalske lek og lovsang" avholdes i Nordstrand kirke 25. november. Pressefoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Kantor og komponist Svein Møller hadde sitt virke i Nordstrand menighet fra 1982 til sin altfor tidlige død i 1999. I denne perioden skrev han blant annet salmer og musikk for menighetens kor og instrumentalister til bruk på gudstjenester og konserter. Musikken er senere tatt i bruk over hele landet, og flere av salmene står i Norsk salmebok.

Møller ville i år ha fylt 60 år. Dette faller sammen med at den nylig utvidede Nordstrand kirke endelig har fått sitt orgel, noe Svein Møller også var en ivrig forkjemper for.

I forbindelse med innvielsen av det nye orgelet arrangeres flere konserter i november og desember. ”Svein Møllers musikalske lek og lovsang” i Nordstrand kirke, søndag 25. November klokken 19.00, er en av disse konsertene.

Nordstrand Barne- og Ungdomskantori, tidligere og nåværende medlemmer av Nordstrand kirkekor og prosjektsangere vil delta i fellesnumre og hver for seg. Tidligere kolleger av Møller og profesjonelle musikere blir med. Eyvind Skeie er konferansier.

Billetter på ticketmaster og ved inngangen. Barn under 18 år gratis.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags