Sommerutstilling i vakre Hvervenbukta - In the mood

"Sommerkyss"

"Sommerkyss" Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtTradisjonen tro er det igjen duket for spennende sommerutstilling i Galleri Falk, Hvervenbukta. Billedkunstner Reidun Falk inviterer som vanlig inn en medutstiller. I år kommer kunsthåndverker Margrethe Oleivsgard Stenslund (MOS-art) med sin nydelige dekorkunst og brukskunst laget av plexiglass. De to har fra før et samarbeid med prosjektet MoodLed, og har tidligere stilt ut en rekke steder sammen.

«In the mood» er en kunstutstilling med billedkunst, kunsthåndverk – og MoodLed.

"Zero 6"

"Zero 6" Foto:

Og hva er nå MoodLed? Jo det er stemningskunst malt på, eller formet av plexiglass, og lyssatt med LED. MoodLed er lysende kunstverk, unike og håndlagde. MoodLed kan gi deg akkurat den stemningen du ønsker deg. Med fjernkontroll styrer du lyset og farger i verket.

Så hvis du ønsker å komme «in the mood» i sommer, er det store mulighet for det med sommerutstilling i Galleri Falk i Hvervenbukta.

Åpning 4. august kl 15.00-19.00. Enkel servering.

Øvrige åpningstider frem til 11. august er fra kl 12.00-17.00. Søndag 5. august er det også gratis mini-workshop av en Østen inspirert maleteknikk som passer alle aldere. Vi rigger opp ute.

I Hvervenbukta er det en stor flott strand med gode bademuligheter, kafe og nydelig turområde. Det er gratis parkering og bussforbindelser fra byen, eller fra Hauketo togstasjon. Velkommen!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags