Østensjø Eldreuniversitet feiret 25 år

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Østensjø Eldreuniversitet hadde en vellykket markering av sitt 25-årsjubileum på Oppsal Samfunnshus 11. september. Det var over 60 til stede, deriblant Fredrik Saugstad, Georg Backer og Turid Kolstø fra tidligere styringsgruppe. Bydelsutvalgsleder Kristin Sandaker var også til stede.

Seksjonsleder ved Deichman Oppsal Mari Gudim Torp ønsket velkommen til jubileet og presenterte foredragsholderen Jo Vestli. Han skapte god stemning med sitt foredrag «Mellom to kunstnersinn – Anne-Cath. og Johan Vestly», der han fortalte om sitt liv tett innpå to hjemmearbeidende kunstnere. Det var mange positive tilbakemeldinger om et interessant foredrag, og at Vestly presenterte mor og far på en flott måte.

Etter foredraget ble det servert kaffe og marsipankake. Randi Vollmerhaus og Inger Kjærnes sa noen ord på vegne av dagens styringsgruppe, og jubileumshilsen til Eldreuniversitetet fra Kari Ravnås, en av initiativtagerne, ble lest opp.
Styringsgruppa kunne stolt legge fram et jubileumsskrift, med oversikt over foredragsholdere og temaer 1994 - 2019. Jubileumsskriftet ble delt ut til alle, og mange tok også med programmet for høsten 2019.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags