Møt Espen Barth Eide på Bydelshuset 18. april

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Temaer er Oslo, miljø, fornybarsamfunnet og nye arbeidsplasser

DEL

mittnobladNordstrand Arbeiderparti inviterer til åpent møte med Espen Barth Eide, stortingsrepresentant for AP og nestleder i Energi- og miljøkomitéen. Eide er tidligere utenriksminister og forsvarsminister i Stoltenberg II-regjeringen, spesialrådgiver for FNs generalsekretær, direktør i Verdens Økonomiske Forum, forsker ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI) m.m.

Alle er hjertelig velkomne til dette åpne møtet, uavhengig av partipreferanser.

Tema for møtet er “Veien til fornybarsamfunnet, det grønne skiftet og fremtidens samfunns- og arbeidsliv – i Oslo og Norge.” Herunder vil også tema som hvorfor Arbeiderpartiet nylig stemte ja til ACER – EUs tredje energimarkedspakke – bli berørt. Eide var APs saksordfører i denne mye omtalte saken, som fortsatt engasjerer mange.

Hovedtema for møtet er imidlertid Det Store Bildet i utviklingen på miljø- og energiområdet. Eide tar opp utviklingen både i Norge og internasjonalt, og hvordan også Oslo, som er kåret til “Europas miljøhovedstad 2019”, faller inn i dette store bildet.

Det blir anledning til debatt og spørsmål etter Eides innledning.

Velkommen til friske meningsytringer på Bydelshuset i Ekebergveien 243, BU-salen i 2. etg., 18. april kl. 19!

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags