Nytt og engasjert styre i Nordstrand KrF

NORDSTRAND KRF: Fra venstre: Thomas Kobberdal, Oddbjørn Lyngroth, Øyvind Wisløff, Janet Seierstad og Lasse Heimdal. Anne-Lin B. Hynnekleiv og Jacob Natvig var ikke tilstede da bildet ble tatt.

NORDSTRAND KRF: Fra venstre: Thomas Kobberdal, Oddbjørn Lyngroth, Øyvind Wisløff, Janet Seierstad og Lasse Heimdal. Anne-Lin B. Hynnekleiv og Jacob Natvig var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto:

Av
DEL

InnsendtNORDSTRAND: Oddbjørn Lyngroth fra Ekeberg er valgt til ny leder for Nordstrand KrF på årsmøtet 30. januar. Med seg har han fått et motivert styre som lader opp til årets lokalvalg 9. september.

KrF nasjonalt har vært i en brytningstid, som endte med at partiet gikk inn i regjeringen. For KrF lokalt vil det viktigste målet være å sikre at partiet fortsatt er representert i Bydelsutvalget, slik partiet har vært de siste fire årene.

Oslo KrFs førstekandidat til bystyret, Espen Andreas Hasle, som også bor i vår bydel, trakk på lokalpartiets årsmøte opp linjene for hva KrF kommer til å satse på i kommende valgperiode.

Med seg i styret har Lyngroth følgende: Thomas Kobberdal, Øyvind Wisløff, Janet Seierstad, Lasse Heimdal, Anne-Lin Bringaker Hynnekleiv og Jacob Birger Natvig, de to siste som vararepresentanter.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags