Prinsdal er blitt dysleksivennlig skole

DYSLEKSIVENNLIG: Det var stor stas da Prinsdal skole ble erklært dysleksivennlig.

DYSLEKSIVENNLIG: Det var stor stas da Prinsdal skole ble erklært dysleksivennlig. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Fredag 22. mars ble en stor dag for Prinsdal skole. Som femte skole i Oslo fikk vi tildelt diplomet som viser at vi er "Dysleksivennlig skole".

Knut Rinden fra Dysleksi Norge kom for å overrekke diplomet, og både skolebyråd Inga Marte Thorkildsen og områdedirektør Jon Isebakke deltok på seremonien.

Elevene hadde sammen med rektor laget et flott program for dagen.

Marie Fodstad, ildsjelen for arbeidet med sertifiseringen, hadde laget en fantastisk film om livet på Prinsdal og alt som skjer her i løpet av et år. Så kom hele elevrådet opp på scenen da Knut Rinden overrakte diplomet. Kai Lawson Hall og Thea Aisata Bah fra elevrådet holdt en fin takketale til jubel og applaus fra salen.

Saken fortsetter etter bildet

UNDERHOLDNING: Prinsdalselevene bød på sang og musikk.

UNDERHOLDNING: Prinsdalselevene bød på sang og musikk. Foto:

Syvende trinn underholdt med dans, før skolebyråd Inga Marte Thorkildsen fikk ordet. Hun snakket engasjert om arbeidet for barn med lese- og skrivevansker.

- Alle barn er like mye verdt, også like mye verdt som voksne. Det må vi huske på, sier Inga Marte.

Seremonien ble avsluttet med sjarmerende musikalsk samspill fra fjerde trinn. Både piano, fiolin, klokkespill, xylofoner, blokkfløyte, banjo og sang i fin harmoni! 

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags