Ro-regatta i Bunnefjorden ble en suksess

Ormsunds dobbeltfirer, for anledningen med Are Strandli som stroke, og med Norske Studenters Roklubs åtter i bakgrunnen

Ormsunds dobbeltfirer, for anledningen med Are Strandli som stroke, og med Norske Studenters Roklubs åtter i bakgrunnen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL
I alt 75 roere fra til sammen 10 klubber stilte opp i Ormsund Roklubs "Ro hjem"-regatta lørdag 14. oktober.

Mittnoblad 

Les flere saker om Ormsund Roklub her!

"Ro hjem" er et langdistanseløp på 16,3 kilometer som går fra Nesset innerst i Bunnefjorden og til Malmøya, der Ormsund har sine lokaler. Det ble rodd i åttere og ulike varianter av firere, bemannet både av eliteroere og mosjonister i flere alderklasser.

Blant landslagsroerne som stilte til start, befant seg ikke minst den populære bronsevinneren fra Rio-OL, Are Strandli fra Stavanger Roklubb.

Vindstille og flatt vann ga optimale forhold både for publikum og for roerne, og raskeste båt gjorde distansen unna på 52 minutter. Publikum kunne følge regattaen fra fjordcruisebåten Jacobine, som gikk mellom Ormsunds lokaler på Malmøya og Ingierstrand.

– "Ro hjem" er nytt av året, forteller rosjef Eva Hansen i Ormsund.

– Responsen fra ro-miljøet har vært over all forventning. Med innsats fra klubbens medlemmer og uvurderlig støtte fra sponsorene har dette vært et morsomt arrangement å gjennomføre. Vi hadde bestemt inntrykk av at roerne satte pris på denne måten å avslutte sesongen på, så vi akter å gjenta suksessen til neste år, avslutter Hansen.

LES OGSÅ: Lions feiret 100 år hos Ormsund Roklub

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags