Sol, sommer og sankthansfeiring i Høyenhallparken

Bålet ble tent og holdt under oppsyn av bål ansvarlig Andrè Friestad

Bålet ble tent og holdt under oppsyn av bål ansvarlig Andrè Friestad Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

mittnobladHvert år samles små og store til Sankthansfeiring i Høyenhallparken. - Dette er en koselig tradisjon som hele nærmiljøet setter pris på. Her er det sankthansbål, grilling, lek, fotballsparking, lotteri og mye kos og hygge, sier Lars Ole Ørjasæter leder i Høyenhall Vel.

Lørdag var det godt over 20 grader, strålende sol og veldig god stemning i Høyenhallparken. Etter en siste godkjenning fra brannvesenet ble det også Sankthansbål utpå kvelden.

- Dette er en fin møteplass for oss på Manglerud/Høyenhall. Her er alle generasjoner samlet rundt småbord, på benker og pledd, sier Ørjasæter.

Ekstra stas for barna var det da brannvesenet kom innom for å godkjenne sankthansbålet. Da ble det både omvisning i brannbilen og fotballkamp med brannmennene.

Utpå kvelden ble bålet tent og stemningen steg enda noen hakk. Det ble også delt ut hyggelige påskjønnelser fra Høyenhall Vel til isheltene, Ole-Jørn Baklid, Per Hoff og Svein Lølandsmo, som sørger for skøyteis i Høyenhallparken hver vinter, samt avtroppende styremedlemmer i vellet.

Avtroppende 9C fra Høyenhall skole stod for kafeen med salg av kaffe, brus, kaker og loddsalg med flotte premier. Inntektene går til klassens skoletur i 10. klasse.
 

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags