Prinsdalsmødre har startet ny tradisjon

Alle holdt god avstand til bålet da det brant på sitt sterkeste

Alle holdt god avstand til bålet da det brant på sitt sterkeste Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

mittnoblad I år ble det stort sankthansbål på grusbanen til Prinsdal idrettspark. 

Det hele startet med at noen småbarnsmødre i området begynte å snakke om sankthansaften og lurte på hvilke alternativer som var tilgjengelige. Arrangementer som det i Hvervenbukta starter ganske sent på kvelden og egner seg dårlig til de minste barna. Mødrene bestemte seg derfor for å arrangere en egen feiring litt tidligere på dagen.

Dette har vært et privat initiativ hvor tre-fire familier har sørget for å invitere nabolaget, lage bål og rigge til fest. Tilsammen møtte rundt 70 personer opp og det var stor stemning. Bålet ble tent kl. 16:30 og hadde brent helt ned i god tid til de minste barna skulle legge seg.

Rannveig Zahl Urke har vært pådriver og sørget tidlig for å innhente de tillatelser som trengs for å kunne tenne et stort bål. Hauketo IF var hjelpsomme med å tilrettelegge for bålplass og la ut vannslanger til slukking i etterkant, og brannvesenet var på befaring før festen startet. Dagen ble en stor suksess og alle som deltok var enige i at dette er begynnelsen på en ny og flott tradisjon i Prinsdal.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags