Kulturhus på Sæter?

KULTURHUS?: Bydelen flytter ut av Ekebergveien 243, og nye leietakere ønskes velkommen.

KULTURHUS?: Bydelen flytter ut av Ekebergveien 243, og nye leietakere ønskes velkommen. Foto:

Av
DEL

InnsendtOnsdag 18. september kl 19 er det mulighetsmøte i Ekebergveien 243 for alle som ønsker å bidra til at bydelshuset på Sæter får mye plass til kulturaktiviteter når bydelen flytter ut.

Møtet arrangeres av styret og flere interessenter har allerede takket ja til å være med. Blant dem er Venke Knutson som har lyst til å etablere en avdeling av Poprommet i huset og som drømmer om å kunne bygge en scene i "det nye kulturhuset".

Andre musikere, kunstnere og dansere har meldt sin interesse etter at mulighetene ble kjent, og styret jakter på leietakere og aktivitet - og entusiaster - som ser muligheter i et hus som har et formål å være til nytte for Nordstrands befolkning.

- Vi er åpne for alle gode tiltak som kan rommes i huset – samtidig som vi er opptatt av at driften av huset skal gå rundt, sier styreleder Svein Bredahl. Han er glad for alle som kommer på banen med gjennomføringskraft og konkrete forslag.

Bydelsadministrasjonen flytter ut av huset og inn i nye lokaler på Lambertseter til våren, og huset skal få nytt innhold - i tillegg til speiderne som fortsetter å være i huset.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags