Musikalsk på Villa Holtet våren 2020

Av
DEL

Innsendt Et rikholdig program for virksomheten på Villa Holtet (i Holtveien 6A) i kommende halvår, blir i disse dager distribuert til medlemmene. Det er en god miks av kjente aktiviteter og nye innslag. Her følger noen smakebiter på hva som tilbys innen musikk!

Sjangermessig rommer programmet bl.a. «Klassiske perler» ved André Bongard som har gjestet oss flere ganger og gjør stor lykke med sin vakre klavermusikk, krydret med foredrag om dagens tema (Rachmaninoff onsdag 5/2; et annet musikalsk tema onsdag 6/5).

I den andre enden av skalaen finner vi «Fredagsjam» med Anja og Endre (Beatles, Creedence etc, fredag 3/4), også disse godt kjent av brukerne våre.

«Fredagsjazz» besørges av Stein Hansens Kvintett (6/3) og av jazzduoen Kristhild Rønning og Dag A. Johansen (17/4).

«Allsang på Villaen» ved våre egne husmusikanter Petter Mathisen og Per Thoresen har i vår som tema «Viser av Erik Bye, Alf Prøysen og Evert Taube» (fredag 27/3) og «Sommer» med innslag av kjærlighetsdikt fra Lise Fjeldstads bok (fredag 15/5).
Et nytt konsept fra denne duoen er «Revykabaret» der de fremfører kjente revyviser og inviterer til allsang (fredag 28/2)!

De samme to herrer vil stå for underholdningen på Sommerfest for frivillige (onsdag 3/6) med en nylaget kabaret som har tittelen «Byen vår – Oslo gjennom sang, musikk og historiske tilbakeblikk».

Til slutt kan nevnes at operasanger Per Vollestad opptrer med «Viser fra Grini» (onsdag 11/3).

Vi håper at musikkprogrammet vårt kan friste gamle og nye gjester på Villa Holtet.

Hjertelig velkommen til alle!

Tone Lien Thoresen

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags