Simensbråten-Ekeberg seniorsenter feirer 30 år - se jubileumsprogrammet!

Bilde viser seniorsenterets bil og daglig leder Torunn Leiknes.

Bilde viser seniorsenterets bil og daglig leder Torunn Leiknes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Simensbråten-Ekeberg seniorsenter har 30-års jubileum, og det feires i uke 39 (22. til 27. september). Her er alle velkomne! Fra programmet kan nevnes:

 • Søndag 22.09: Gudstjeneste
 • Mandag 23.09: Tur i nærområdet. Vi besøker Ekeberg hovedgård (Stamhuset) hvor det orienteres om virksomheten med unge-voksne. Omvisning i huset. Etterpå serveres kaffe og kringle. Påmelding innen onsdag 18. september til seniorsenteret.
 • Tirsdag 24.09: kl.18.00. The Staffan William-Olsson Trio underholder med jazzversjoner av poplåter fra forskjellige epoker.
  Det kan kjøpes øl, vin og alkoholfri drikke.
 • Onsdag 25.09: Seniorsenteret holder åpent som vanlig. I tillegg arrangeres det aktivitetsløype på Brannfjell for de som ønsker det. Fremmøte kl. 11.00 på Seniorsenteret.
 • Torsdag 26.09: kl.13.00 Jubileumsfest. Denne jubileumsfesten er gratis for alle. Det vil bli servert gryterett og dessert med øl, vin eller alkoholfri drikke . Påmelding kan gjøres til seniorsenteret innen onsdag 18. september.
  Seniorsenterets kor vil underholde med Marianne Graff som dirigent. Hun vil også underholde på piano.
 • Fredag 27.09: kl.12.00. Tema: «Simensbråten og Ekeberg – før og nå». Ved historiker Dag Jarnøy.
  Utlodning!
   
Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags