OL i sjakk

Otto Milvang fra Nordstrand sjakklubb.

Otto Milvang fra Nordstrand sjakklubb. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtI Batumi i Georgia arrangeres det nå OL i sjakk for 43. gang.

I Olympiaden deltar lag fra hele 190 land. Hver runde spilles over 4 bord (4 partier).

Fra Nordstrand sjakklubb deltar Stormester Johan Salomon på det norske herrelandslaget. Otto Milvang fra Nordstrand sjakklubb er dommer under OL. Milvang er nå en av Norges mest meritterte dommere og sjakkorganisatorer.

I 4. runde av Sjakk-OL slo det norske herrelaget til med knusende 4-0 mot Island. Dette er et meget sterkt resultat, siden Norge bare var svake favoritter mot de erfarne islandske spillerne. Det norske laget har etter 4 runder to lagseire og to uavgjorte, og ligger dermed på en sterk 24. plass.

Det norske laget består av Stormester i sjakk og regjerende junior verdensmester i sjakk Aryan Tari , stormester Frode Urkedal, Stormester Johan Salomon og Internasjonal mestere Benjamin Arvola Notkevich og Johan-Sebastian Christiansen .

Livepartier vises på: www.chessbomb.com hver dag fra kl 15:00.

Nordstrand sjakklubb har spillekvelder tirsdag og torsdag på Lambertseter gård. Se nettside for terminliste og arrangementer: www.nordstrandsjakk.no

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags