Imponerende 2. plass til Munkerud skole

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble en imponerende 2. plass til Munkerud skole i NM i sjakk for skolelag.

DEL

mittnoblad
Norgesmesterskap (NM) i sjakk for skolelag gikk av stabelen på Quality hotell i Sarpsborg fredag til søndag 27.-29. april 2018.

Skoler fra hele landet stilte opp med sjakklag bestående av fire spillere pluss inntil to reserver. I løpet av de 3 dagene ble det spilt 7 partier langsjakk etter Norges Sjakkforbunds Monradsystem.

Munkerud skole stilte med ett lag som etter en lang sjakkhelg klarte å dra i land en imponerende 2. plass. De kvalifiserte seg til NM tidligere i år med en flott 2. plass i Oslomesterskapet (OM) hvor de hadde helt lik poengsum som 1. plassen, men endte altså på en 2. plass basert på Monradsystemet (andre kriterier). Derfor smakte 2. plassen i NM ekstra godt da Munkerud skole i tillegg slo skolelaget som fikk 1. plassen i OM.

Guttene gjorde en fantastisk innsats til tross for ganske høyt nivå og tøff motstand fra start til slutt, og vi gratulerer Munkerud skolelag som var representert ved:

Første bord: Andreas Røberg Beitnes 7D

Andre bord: Adam Wasa-Schrader 6D

Tredje bord: Qasim Mohammad Sultan 7D

Fjerde bord: Anton Soug 5B

Reserve/Innbytter: Timur Gusarov 6D

Her er link til resultatlisten:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMforskolelag2017-MossSchakklub

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags