Elever på Karlsrud Skole fikk ski og skøyter i julegave

Elisabeth Juell og Anders Opsahl (nummer to og tre fra venstre) overrakte ski- og skøyteutstyr til Karlsrud Skole, her ved rektor Morten Relbo (ytterst til venstre) og assisterende rektor Linda Tvedt (ytterst til høyre).

Elisabeth Juell og Anders Opsahl (nummer to og tre fra venstre) overrakte ski- og skøyteutstyr til Karlsrud Skole, her ved rektor Morten Relbo (ytterst til venstre) og assisterende rektor Linda Tvedt (ytterst til høyre). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtVinter, snø og is er for de fleste skolebarn synonymt med lek på ski og skøyter. Også på Karlsrud Skole er de flinke til å ta i bruk muligheten til utendørs moro når vinteren endelig har kommet. Samtidig er det ikke alle barn som har eget ski- og skøyteutstyr. Selv om barna har vært flinke til å låne bort ekstra ski som måtte stå i diverse boder og garasjer så har det ikke alltid vært utstyr tilgjengelig for alle. Dette ønsket FAU ved skolen å gjøre noe med.

Opsahl-gruppen driver med bolig- og næringsutvikling i lokalområdet og opprettet i 2017 et eget fond med formål å støtte aktiviteter i lokale foreninger og lokallag. Karlsrud Skole FAU søkte om støtte og fikk 20 000 kr i støtte til innkjøp av nye ski, skisko og skøyter.

Torsdag 20 desember var alle elevene på 1. til 7. trinn samlet til juleavslutning i gymsalen. Jubelen blant barna var stor da rektor, Morten Relbo, kunne fortelle om den flotte julegaven skolen har fått. Giverne var også til stede og satte tydelig pris på responsen fra barna.

Nå tar elever og lærere en velfortjent juleferie, mens de kan glede seg til å ta i bruk det nye vinterutstyret i 2019.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags