Bli med på sandvolleyskole i sommer!

INSTRUKTØR: Gustavo Vega har vært instruktør på sandvolleyskolene i flere år.

INSTRUKTØR: Gustavo Vega har vært instruktør på sandvolleyskolene i flere år. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

mittnobladVil du nyte sommeren på sand, få nye venner og lære volleyball? Oslo Volley arrangerer to sandvolleyskoler for barn og unge i sommer.

Sandvolleyskolene er åpne for alle mellom 6 og 19 år uansett om du har spilt før eller ikke - instruktørene deler inn etter alder og erfaring. Vi bruker hovedinstruktører med erfaring fra internasjonalt nivå i sandvolleyball.

- Møter venner

Oslo Volley, en av landets største volleyballklubber, arrangerer sandvolleyskolene i samarbeid med OBOS på Skredderjordet i  Nordstrand bydel (se link til kart nederst). Oslo Volleys juniorspillere trener hovedsakelig i ulike gymsaler i Nordstrand bydel i vinterhalvåret, mens de trener på sand om sommeren.

- Volleyballskolene har for meg vært et sted der jeg har møtt vennene mine og fått nye venner. Det er seks timer stappet med morsomme aktiviteter, kule øvelser og spill, sier Andreas Raastad (18). 

Han har vært med som deltager på Oslo Volleys sandvolleyskoler i en årrekke og har selv både gull og sølv fra volleyball-NM innendørs for guttespillere. De siste årene har han også bidratt som instruktør for de yngste.

Sandvolleyskolene blir arrangert på Skredderjordet i Nordstrand bydel. 

* 25.-29. juni (første uken i skoleferien)

* 13.-17. august (siste uken i skoleferien)

Begge ukene trener barn født i 2003 og yngre på dagtid 09.30-15.00 og unge født i 2002-2000 på kveldstid mellom 15.30-20.30.

PÅMELDING HER: https://www.deltager.no/obos_oslo_volleyskole_25062018

Andreas Raastad er ikke i tvil om at det er mye å lære og mye moro for dem som melder seg på.

- I tillegg til dette har trenerne alltid vært imøtekommende og de har blitt en del av gruppa, noe som gjør at hele opplevelsen blir bedre. Jeg vil anbefale dette til alle, uansett nivå, fordi når man får være sammen med gode trenere, så lærer man fort og forhåpentligvis har det gøy, sier Andreas.

- Trygt og vennlig miljø

Gustavo Vega, opprinnelig fra Mexico, er én av hovedinstruktørene. Han har vært sandvolleytrener i flere tiår i ulike land, og har internasjonal trenerutdannelse. Til daglig er han heltidstrener for spillere i Oslo Volley.

- Barna vil lære det grunnleggende innen volleyball, som baggerslag, fingerslag, serve og volleyballregler.  De vil også lære nye spilleøvelser, alt i et trygt og vennlig miljø, sier Gustavo Vega.

- Dette er et veldig godt alternativ for en utendørs sommerskole, for barn liker sand, sol og moro, påpeker han. 

Her er sandvolleyballbanene: https://drive.google.com/open?id=15EUzCCf_3zppgzAvwlrr_NH6wUmilTaO&usp=sharing

OSLO VOLLEY PÅ FACEBOOK: https://www.facebook.com/oslovolley/Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags