Jubileums-julemarked i Solveien

Dugnad; karamellpakking til nisse-cafe

Dugnad; karamellpakking til nisse-cafe Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MittnobladElever og foreldre inviterer til tidenes  julemarked fra klokken 10. lørdag 2. desember. Steinerskolen på Nordstrand, som fyller 20 år i år,  lover et julemarked utenom det vanlige. 

Steinerskolen frister med hyggelig førjulsstemning i idylliske omgivelser i Solveien 113 og 115 når det inviteres til julemarked i jubileumsåret.

Kvalitet, kos og kultur

I tillegg til å kjøpe hjemmelagde julegaver og julepynt, velsmakende drikke, delikatesser og julebakst av høy kvalitet, kan du oppleve underholdning og aktiviteter som gjør den første lørdagen i desember til en helt spesiell opplevelse.

Du kan underholdes av  konserter, figurteater og  eventyr,  nyte lammekjøtt, laks og andre delikatesser som blir tilberedt på bål i en vakker,  førjulspyntet skolegård,  eller ta en pust i bakken i en av kafeene inne i en de ærverdige gamle tømmerbygningene. 

Nisse-barnevakt

I solveien 115 arrangerer skolens tiendeklassinger egen nisse-cafe, der de blant annet serverer og selger mat, julegodt og - gaver som også kan spises av mennesker med allergi og matintolleranse. De tilbyr også barnepass, så foreldre og besteforeldre  kan gjøre unna julehandelen eller ta en liten pause,  mens barna koser seg og aktiviseres av blid ungdom med røde luer og roser i kinnene.  

Egne gaver 

Utenfor stallen kan du også besøke ridderboden eller  prøve deg som smed.  I  juleverkstedet kan barn og voksne lage egen pynt og julegaver av kvalitetsmaterialer, med god veiledning fra en  profesjonell kunstner for dem som ønsker det. 

Flammende avslutning

Når solen har gått ned og  bål og fakler skaper en magisk stemning i den julepyntede skolegården,  er det tid for det som kanskje kan betegnes som dagens "dramatiske høydepunkt": Klokken 1630 runder fakiren "The Headmaster" av arrangementet med en forykende forestilling, som en flammende avslutning på julemarkedet på Steinerskolen på Nordstrand i jubileumsåret 2017.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags