Hans Myhre og kona Randi sto for stolpebesøk nummer 150.000

STOLPEJAKT: Stolpebesøk nummer 150.000 ble utført av Hans Myhre, som sammen med kona Randi Myhre gjerne oppfordrer andre til å prøve Stolpejakten - enkelt og morsomt.

STOLPEJAKT: Stolpebesøk nummer 150.000 ble utført av Hans Myhre, som sammen med kona Randi Myhre gjerne oppfordrer andre til å prøve Stolpejakten - enkelt og morsomt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Stolpejakten på Nordstrand blir stadig mer populær og slår fjorårets rekorder med god margin. Hans Myhre sto for stolperegistrering nummer 150.000.

- Så hyggelig å være den heldige, sier Hans Myhre som var på stolpejakt sammen med kona Randi Myhre da besøk nummer 150.000 på en av Nordstrands 100 stolper tikket inn. Det er nå nærmere 6000 registrerte stolpejegere på Nordstrand. Han fikk overrakt et abonnement på Nordstrands Blad i premie.

- Stolpejakten er et alle tiders opplegg, og stolper har vi registrert mange steder, forteller Hans Myhre.

Han har drevet med turorientering siden Asker Skiklub startet med dette i 1966 og de siste 30 årene i Ola Dilt. Han synes Stolpejakten er et meget bra og lett tilgjengelig lavterskel-alternativ både for seg selv og andre.

Årets sesong avsluttes 3. november, så det er ennå tid for de som vil jakte på det 100 stolpene Bækkelaget SK Orientering har satt ut. De er å finne på Ekeberg, Lambertseter, Kastellet, Hvervenbukta og på Mortensrud. Seks stolper er plassert i skogen mellom Grønmo og Stensrud.

Kart og informasjon fås på stolpejakten.no eller ved å laste ned appen Stolpejakten.

Tusenvis av nordmenn er hekta på stolper – nå er Stolpejakten i gang på Nordstrand

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags