Rekordsesong for Stolpejakten – premieutdeling 7. november

POPULÆRT: Stolpejakten har engasjert over 6500 store og små nordstrandsbeboere i år. Søndag 3. november avsluttes sesongen, og torsdag 7. november er det premieutdeling på Lambertseter senter.

POPULÆRT: Stolpejakten har engasjert over 6500 store og små nordstrandsbeboere i år. Søndag 3. november avsluttes sesongen, og torsdag 7. november er det premieutdeling på Lambertseter senter. Foto:

Av
DEL

InnsendtStolpejakten har fått nærmere 6500 registrerte deltakere denne sesongen. Det er 1700 flere enn i fjor. Torsdag 7. november mellom klokka 18 og 20 er det premieutdeling på Lambertseter senter.

- Stolpejaktsesongen på Nordstrand avsluttes 3. november, så det er fortsatt mulig å gå fine turer mellom våre 100 stolper, forteller prosjektleder Carl Godager Kaas. Stolper, kart og informasjon er et viktig dugnadsarbeid for orienteringsløperne i Bækkelaget Sportsklubb.

Alle som har registrert en stolpe denne sesongen, kan hente seg en Stolpejakten-buff under premieutdelingen på Lambertseter senter. Så langt lageret rekker. Der blir det også utdelt premier for deltakelse. Blant annet gavekort fra Best Helse, Nordstrands Blad og Lambertseter senter.

Hittil i år har stolpene på Nordstrand blitt besøkt mer enn 168.000 ganger. Det er en økning på nærmere 50 prosent fra i fjor. Stolpene er plassert på Mortensrud, Lambertseter, Hvervenbukta, Ekeberg, Brannfjell og Kastellet. Seks av stolpene er ekstremstolper og er plassert i skogen mellom Grønmo og Stensrud. Kart og informasjon fås på stolpejakten.no eller ved å laste ned appen Stolpejakten.

LES OGSÅ:

Går mot stolpejaktrekord! – Jeg vil finne alle i hele Norge, sier John (4)

Stolpejaktsesongen godt i gang på Nordstrand – nesten 3000 registrerte seg på én måned

Tusenvis av nordmenn er hekta på stolper – nå er Stolpejakten i gang på Nordstrand

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags