Busselskap reddet skoleavslutning for Toppåsen-elever

UT PÅ TUR: Fra v. Timon, Joakim, Benjamin og Gabriel gleder seg over opplevelsene siste skoledag.

UT PÅ TUR: Fra v. Timon, Joakim, Benjamin og Gabriel gleder seg over opplevelsene siste skoledag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MittnobladVi ønsker å rette en takk til busselskapet Unibuss. Grunnen kommer her:

En uke før årets skoleferie skulle ha startet brant gymsalen ved Toppåsen skole ned til grunnen.

LES OGSÅ: Kraftig brann på Toppåsen

Skolens administrasjonsbygg fikk også store skader, og det ble etter hvert helt klart for elever, lærere og skolens ledelse at ordinær skole ikke kunne foregå slik vi hadde forventet oss i klasserom, på AKS, i samlingssal, osv. Konsekvensen ble at lærerne måtte hive seg rundt, og organisere alternative skoledager. Lærerne kontaktet busselskaper, kinoer, parker, museer, og fortalte om situasjonen vi hadde havnet i.

Salgssjef i Unibuss, Bjørn Skinnarland, hadde fått med seg nyheten om skolebrannen på Toppåsen, og han gav oss til slutt et svært godt tilbud; Unibuss ønsket å hente og bringe elevene i 6. klasse til og fra Inspiria Science center ved Sarpsborg! Kunne skolen leve med å betale for bompenger og bensin? En slik leieavtale ligger vanligvis på kr. 10 000, så vi bukket og neiet, og svarte enstemmig "ja takk"! I tillegg fikk elevene rabattert pris på inngangsbilletten til naturfagssenteret.

Vi er alle sammen veldig takknemlige for serviceinnstillingen, Unibuss! Dagen ble en åpenbar suksess, og en opplevelsesrik, spennende og flott dag for de 44 elevene, og de voksne som fulgte dem. Tusen takk!

Hilsen fra 6. trinns-elever, assistenter og lærere ved Toppåsen skole

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags