Thomas og Anne-Lin valgt som Nordstrand KrFs toppkandidater

NYVALGT: Anne-Lin Hynnekleiv fra Sæter og Thomas Kobberdal fra Jomfrubråten er toppkandidater for Nordstrand KrF til bydelsutvalget. Foto: Nordstrand KrF

NYVALGT: Anne-Lin Hynnekleiv fra Sæter og Thomas Kobberdal fra Jomfrubråten er toppkandidater for Nordstrand KrF til bydelsutvalget. Foto: Nordstrand KrF

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nordstrand KrF har hatt sitt nominasjonsmøte, og valgte Thomas Kobberdal fra Jomfrubråten og Anne-Lin Hynnekleiv fra Sæter som sine toppkandidater.

DEL

InnsendtNordstrand KrF er i full gang med å forberede høstens valg.

Thomas Kobberdal er valgt til å stå på lokallagets førsteplass. Han er 45 år gammel, utdannet jurist og arbeider som advokat i et privat advokatfirma. Thomas bor på Jomfrubråten og har sittet i KrFs lokallagsstyre siden 2014, der han de siste årene har vært nestleder.

Siden valget i 2015 har han vært KrFs faste representant i bydelens «Komite for byutvikling, samferdsel og miljø». Thomas sitt hovedengasjement er å skape godt oppvekstmiljø for barn og ungdom, en sunn bydelsutvikling og gi støtte til idrettsklubber samt bygging av idrettsanlegg. Videre er han opptatt av å skape gode samferdsels- og miljøtiltak for bydelen vår.

Anne-Lin Hynnekleiv ble valgt til andreplassen. Anne-Lin er 38 år gammel med bachelorgrad innen ungdom, kultur og tro samt videreutdanning innen personalledelse. Hun er daglig leder for Region Øst av Normisjon og bor på Sæter.

Siden 2015 har hun vært varamedlem til styret for Nordstrand KrF og har dessuten vært medlem av bydelens «Komite for barn, ungdom og kultur» i samme periode. Anne-Lins hovedengasjement er på menneskeverd og i særlig grad verdighet i alle livets faser. Hun brenner for det frivillige engasjementet blant folk flest, og at alle skal få like muligheter. Hun er opptatt av å skape en trygg oppvekst for barn og unge i vår bydel.

Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags