Gå til sidens hovedinnhold

Ekebergveien, nederst mot Ljan og Hauketo. Her lusket tyvene rundt flere leiligheter og hus før de slo til mot Hans-Olav og samboerens bolig. 

Flere naboer har sett tyvene gå i trappene, titte, ta i dører og luske i hager. Det samme har flere gjort på andre adresser på Nordstrand. 

At verandadøra sto åpen denne dagen var helt tilfeldig. At leiligheten til Hans-Olav og samboeren ble byttet - også helt tilfeldig. Igjen sitter en irritert og oppgitt familie, som har mistet både julegaver og private eiendeler. 

Her blir de to tyvene fanget opp av et overvåkningskamera hos en nabo. Takket være dette tydelige bildet er en av de to personene nå pågrepet i saken. 

Her sto de to karene da Hans-Olav kom ut i stua. En av dem romsterte i hyllene under TV-skjermen, en annen sto på kjøkkenet. Begge la på sprang i det de ble oppdaget. 

Julepakkene var åpnet. En av dem ble liggende igjen med gaven til tantebarna. 

Det er første gang borettslaget opplever innbrudd. Nå er Hans-Olav og samboeren ekstra på vakt. De håper politiet klarer å spore opp den siste mannen som ble sett løpende fra adressen og ble borte i nabogatene. 

Møtte innbruddstyvene i stua – kliss naken: – Tror de fikk like sjokk som meg

Hans-Olav opplevde alles frykt – to tyver midt i stua på lyse dagen. Så startet jakten på å få tilbake alt de tok.

For abonnenter