(Østlandets Blad): Kjendisboligen «Villa Bergstuen» på Svartskog har blitt kjent for mange gjennom Exit-serien på NRK. Nå er villaen solgt på nytt, melder Børsen.

Lagt ut på nytt

Boligen som var lagt ut med en prisantydning på 24 millioner, ble solgt til Hanna Kjærnet og Roy Einar Johansen for 22,2 millioner i august i fjor. Men som ØB skrev i april i år, ble huset igjen lagt ut for salg. Torsdag ble det kjent at boligen er solgt.

– Det har nærmest vært en euforisk opplevelse å bo i skogen så nærme fjorden, sa den tidligere hockeyspilleren og mangeårige treneren på Vålerenga og det norske landslaget, Roy Einar Johansen (62) til ØB i den forbindelse.

Han skulle gjerne ha beholdt huset, men familien må legge om kabalen i forbindelse med et utenlandsopphold.

Til Børsen sier eiendomsmegler Stian Pøhner at de jobbet med flere interessenter.

– Huset er solgt. Videre har jeg ingen kommentar, skriver Johansen i en SMS til Børsen.

Hemmelig

Salgssummen er konfidensiell.

– Partene ønsket det slik, men vi landet veldig godt på beina. Jeg er helt sikker på at både kjøper og selger er godt fornøyd, sier eiendomsmegleren til Børsen.

Videre røper han at det endte litt i underkant av prisantydningen, men at det ble en fin avtale mellom partene. Eiendomsmegleren kan også legge til at kjøperen ikke er en kjendis, men har god kjennskap til Svartskog fra før.

Pøhner har ikke kjennskap til om Exit skal fortsette tv-innspillingen i huset.

Godt kjent

Boligen ble bygget i 2018, og har et bruttoareal på 250 kvadratmeter, mens tomta er 2481 kvadratmeter.

– Vi føler vi har blitt godt kjent i det flotte området. Her har vi kost oss både langs kyststien og på Svartskog kolonial, sa hockeylegenden til ØB i april.