OSLO: Som abonnent hos Nordstrands Blad får du nå tilgang til å se alle KFUM/ Oslos kamper i sesongoppkjøringen, i tillegg til en hel haug med annen idrett.

Gjennom tjenesten Direktesport er Amedia landets største formidler av direktesendt sport. Konsernets aviser viser blant annet samtlige kamper i Toppserien og Postnordligaen i fotball, en rekke friidrettsarrangmenter, inkludert Holmenkollstafetten og Norway Cup med 800 kamper.

Nå har Ameida også inngått samarbeid med Norges største mosjonsarrangør - Birken.

– Birkebeiner-arrangementene er både prestisjefylte og er omfattet med stor interesse. Rennet, rittet og løpet har bred deltakelse fra hele landet. Erfaringsmessig er det stor interesse for slikt innhold i våre aviser. Vi ser fram til å vise Birken-arrangementene til våre abonnenter de tre neste årene, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

– Vi er svært fornøyde med å få formidlet våre flotte arrangement via Amedia som distributør av Birken-TV. NRK har rettigheter til å sende Birkebeinerrennet, så avtalen med Amedia betyr et godt supplement som viser bredden i våre arrangement, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

Alle KFUM/ Oslos treningskamper

Denne helgen spilte KFUM/ Oslo mot Sarpsborg 08 på bortebane.

Utover vinteren kan du glede deg til ni direktesendte treningskamper før alvoret braker løs i OBOS-ligaen med seriepremièren mot Raufoss 5. april.

Her er kampene som sendes direkte:

* 15. februar Notodden – KFUM/Oslo

* 19. februar KFUM/Oslo – Sandefjord

* 26. februar KFUM/Oslo – Ham/Kam (i Spania)

* 28. februar KFUM/Oslo – Øygarden (i Spania)

* 29. februar KFUM/Oslo – Strømmen (i Spania)

* 7. mars KFUM/Oslo – Kjelsås

* 14. mars KFUM/Oslo – Tromsø

* 22. mars Vålerenga – KFUM/Oslo

* 29. mars Strømmen – KFUM/Oslo

Se direktesport på noblad.no!