NORDSTRAND: Mandag 30. november lanserte Amedia, Norges største lokalaviskonsern, Avisa Oslo. Det er spennende, men visste du at du kan lese den med ditt abonnement på Nordstrands Blad?

Den nye avisen blir en digital nyhetsavis som skal være tett på Oslo og byens befolkning. Etter mange år uten en egen lokalavis for hele kommunen, får landets hovedstad med ao.no igjen en avis for hele byen.

Vi ønsker Avisa Oslo hjertelig velkommen og gleder oss til å samarbeide.

Nordstrands Blad har opplevd en voldsom vekst det siste året, med over 70 prosent økning i digitale abonnenter. Vi ser hver eneste dag at folk er opptatt av det nære og lokale. Derfor jobber vi knallhardt for å være til stede der det skjer hver eneste dag, løfte frem de viktige debattene i våre bydeler og holde deg løpende orientert om nyhetsbildet – enten det handler om bolig, byutvikling, samferdsel, lokal politikk, barn og oppvekst, krim eller arbeidsliv. Det er tydelig at vi har truffet en nerve på disse stoffområdene og nå satser vi videre.

Avisa Oslo og Nettavisen

Lesere av Nordstrands Blad har allerede kunnet glede seg over tilgangen til nesten alle Amedias over 70 lokalaviser gjennom vårt abonnement som heter Digital +alt. Der kan du lese alle sakene Nordlys, Romerikes Blad, Fredrikstad Blad, Østlandets Blad, Drammens Tidende, Nettavisen og en hel rekke andre aviser i landet publiserer på nett. Nå kan du også få lese Avisa Oslo.

Har du ikke et +alt-abonnement, kan du enkelt ordne det på Min side på noblad.no.

Men vi gjør mer. Nordstrands Blad skal vokse som lokalavis for bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand. Vi skal være tett på og vi skal være lokale. Men noen av de byomfattende sakene som Avisa Oslo publiserer, vil være relevante for deg som bor her. De vil du derfor finne på noblad.no – og de kan du lese uansett hva slags abonnement du har, akkurat slik du av og til kan lese det vi kaller landet rundt-saker.

Oslos befolkning fortjener god journalistikk - enten den handler om hele Oslo, eller den er tettere på lokalt. For våre lesere er det uansett vinn-vinn!

Les også

Vi feirer 95 år med å løfte frem 95 bra folk