Nok er nok. Slutt og straff folket!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det rødgrønne byrådet la onsdag frem budsjettforslag for 2021. Byrådet ønsker å kutte i eldreomsorg og skoler.

I tillegg vil de øke satsene for beboerparkering med 50 prosent. Fremmedparkering økes med 25 prosent. Det verste er at når beboerparkering er innført, kommer sykkelveiene som da tar bort parkeringsplassene til folk. Igjen fortettes det i andre gater. De vil også forby fossilbiler i flere soner i byen, og dette vil som alle skjønner, spre seg i hele byen om det ikke stoppes.

Vi i Folkeaksjonen nei til mer bompenger er veldig opptatt av klima og miljø, men dette går for langt. 50 prosent kjører nå elbiler i Oslo, dette gir ikke forurensing, nye fossilbiler er så å si rene, vi har foreslått flere ganger å vaske gatene oftere, som det gjøres i andre land, så er problemet med svevestøvet borte. Vi har også foreslått flere innfartsparkeringer ved bygrensene, så slipper vi også all gateparkeringen fra pendlere.

Jeg håper for all del at ikke vår bydel innfører beboerparkering, og at de tenker på folket. Vi må slutte og straffe de som trenger bilen sin. Igjen ... ikke alle kan sykle.

Dette gjelder også nye boligfelt som bygges uten parkering. Dette gjør at gatene blir enda fullere.

Har personlig ringt rundt på nye byggefelt i Oslo, siste Middeltunet, hvor de skriver at de som kjøper leilighet over 10 millioner får kjøpt parkering til 995.000 kroner. Ellers får man ingen parkeringsplass.

Dette er helt absurd, skillet mellom fattig og rik blir bare større og større her i byen. Fatter ikke at noen kan ha så lite empati for andre og kan synes at dette er rettferdig.

Jeg er lei meg på alles vegne som ikke har råd til verken elbiler eller leiligheter til over 10 millioner kroner. Det er disse som nå straffes mer og mer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags