Gå til sidens hovedinnhold

Musikkfest på Nordre Skøyen hovedgård

Artikkelen er over 4 år gammel

Sommeren fikk en flott start med Skøyenkvelden på Nordre Skøyen hovedgård. Folk koste seg i sola med lokale korps og storfint besøk av H.M. Kongens Garde.

ØSTENSJØ/NORDRE SKØYEN HOVEDGÅRD: Lions Club Oslo/Bryn ønsket torsdag 1. juni velkommen til den tradisjonsrike Skøyenkvelden, som fant sted under bydelsdagene i Østensjø.

– Dette er et stort, flott arrangement, sier visepresident i Lions Club Oslo/Bryn, Rolf Kittilsen.

SE OGSÅ: BILDESERIE FRA SKØYENKVELDEN 2017 (for abonnenter)

– Vi er stolte av å ha arrangementet, og vi er glade for å ha det for bydelens beboere. Det er få slike gratisarrangement. Det er mange korps som får vise seg frem her i dag. Også perlen, Garden, selvfølgelig.

Lokale korps marsjerte inn på Nordre Skøyen hovedgård før de underholdt med egne konserter. Vi fikk også høre på det flotte Torshovkorpset som hadde kommet på besøk.

VIDEO: Musikalsk smakebit fra Skøyenkvelden 2017

Kveldens store høydepunkt for mange, i hvert fall for de ivrige barna, kom helt på slutten av programmet. H.M. Kongens Garde avrundet en hyggelig kveld med imponerende toner og drilltropp, til et jublende og applauderende publikum.

I tillegg til å kose seg med musikk, kunne folk kjøpe seg mat, kaker, is, vafler og lodd. Inntektene går til fortsatt innsats i lokalmiljøet.

LES OGSÅ:

Bydelsdager i fyr og flamme

Filosofisk kafé på Nordre Skøyen Hovedgård