Gå til sidens hovedinnhold

Nordstrand aktivitetspark fikk Lions-prisen for 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Nordstrand Lions delte i helgen ut foreningsprisen sin til ildsjelene i Nordstrand aktivitetspark.

NORDSTRAND: Lions på Nordstrand deler hvert år ut sin foreningspris til en klubb eller forening som har sitt virkeområde i bydelen.

- Forutsetningen for prisen er at den har hatt betydning for barn og unge, og har medvirket til nye ideer og aktiviteter i vår bydel, opplyser Nordstrand Lions.

Ifølge Lions sto det i år mellom tre flotte og fullverdige kandidater: Lambertseter bryteklubb, Studio Step Up og Nordstrand Aktivitetspark, hvorav sistenevnte gikk seirende ut.

Les også

Full rulle på åpningen av Nordstrands nye skatepark

 

- Årets vinner og idrettslaget som får foreningsprisen 2019 har vist et utrettelig og beundringsverdig pågangsmot for å nå sitt mål om å få på plass et etterlengtet tilbud til barn og unge som ikke er en del av den organiserte idretten i vår bydel, heter det i begrunnelsen.

I helgen hadde leder av sosialkomiteen i Nordstrand Lions, Birte Egeland, gleden av å dele ut prisen i aktivitetsparken, under et arrangement i forbindelse med Nordstrandsdagene.

Les også

Treider ble hyllet på Nordstrandsdagene

 

Prisen ble tatt imot av en takknemlig Tor Øvrebø, som er en av ildsjelene bak prosjektet og ansvarlig leder for Nordstrand aktivitetspark.

- Årets hyggeligste overraskelse: Lions Nordstrand delte ut sin nærmiljøpris til oss. Tusen takk, dette var en svært hyggelig annerkjennelse! Prispengene på 20.000 kroner kommer godt med i videre utvikling, skriver aktivitetsparken på facebooksiden sin etter utdelingen.

Tidligere mottagere av Lions foreningspris er:

  • Nordstrand sjakklubb ungdom 2013
  • Lambertseter svømmeklubb 2014
  • Nordstrand IF, fotball 2015
  • Lambertseter Allidrettsgruppe 2016
  • Mortensrud/Aker sportsklubb 2017
  • Ljans Vel -Skredderjordet 2018

Les også

Ny rekord da Peter Pan-løpet feiret 15 år

Les også

Åpnet Bekkelagsbadet med brask og bram