Nordstrand Lions har som mål å være synlige i nærområdet, og støtte de som trenger det på ulike måter. Vi synes derfor det er trist at vi ikke kan arrangere årets kunstutstilling, som vi har holdt hvert eneste år siden 1978.

Men Sølvguttene-konsert blir det!

- Nordstrand kirke åpner dørene for Lions’ førjulskonsert torsdag 19. november, forteller Christian Johansen, president i Nordstrand Lions. Han håper mange vil benytte anledningen til å komme i julestemning i en anstrengt tid for alle.

- Blir det stor tilstrømming, har vi også mulighet for å holde en ekstrakonsert senere samme kveld, forteller Johansen.

En ny aktivitet for våre cirka 50 medlemmer er ved-salg, hvor kundene får veden levert på døra. Brosjyrer er delt ut i cirka 6000 postkasser i klubbens kjerneområde. Ved-koordinator Tore Lynau har allerede fått bestilling på flere hundre sekker ved, men vil gjerne selge mange flere til nordstrandsboere som ønsker seg «naturlig» varme til vinteren, samtidig som de støtter en god sak.

Alt overskuddet av Lions’ aktiviteter går uavkortet til humanitære formål. Siden de tradisjonelle skolekorps-loppemarkedene har blitt avlyst, har Nordstrand Lions gitt bidrag til alle skolekorpsene i vårt område. Vi har hatt kulturelle arrangementer ved sykehjemmene våre, mens andre tilstelninger dessverre har blitt avlyst.

Nordstrand Lions ser fram til mer normale tider, og takker for støtte og velvilje fra Nordstrands befolkning og bedrifter.