NORDSTRAND/NEDERLAND: Hele 54 medlemmer i NSMK dro sammen med 26 ledere og foreldre på tur til Nederland en hel uke fra lørdag 14. til lørdag 21. august.

Målet med turen var som tidligere år felles opplevelser – denne gangen i utlandet, spilleglede og sosialt samvær.

Turen gikk med buss fra Nordstrand, via Gøteborg og båt til Kiel, og videre til Sint Maartenzee på kysten ca en times kjøring før Amsterdam i Nederland.

Konserter og bading

– Av det innholdsrike programmet på turen kan nevnes konserter på et lokalt marked og et kjøpesenter på mandag og i folkeparken Zaanse Schans på torsdag, besøk i et enormt badeland og fornøyelsesparken Walibi World. Sistnevnte er nær dobbelt så stort som Tusenfryd, forteller Tor Øvrebø.

– Av høydepunkter ellers kan jeg nevne kanalbåttur i Amsterdam og tur til ostemarkedet i Edam, fortsetter han.

– På den sosiale siden ble Glowe dansen fra Melodi Grand Prix turens store farsott, noe også passasjerene på Stena Germanica fikk glede av på hjemturen. Alle deltagerne hadde en veldig fin tur, og fikk med dette en flying start inn i det nye korpsåret som startet allerede tirsdagen etter at vi kom hjem, sier Tor Øvrebø.

Nye aspiranter

Tirsdag 31. august tar NSMK imot hele 28 nye aspiranter som tilbys musikalsk opplæring og en spennende fritidsaktivitet i korpset.

– Hvis du gikk glipp av rekrutteringsrunden i våres, og har du lyst til å bli med oss i korpset, så ta kontakt via vår hjemmeside www.nsmk.no, avslutter Øvrebø.