Garasjer skal vekk – vaskehall kommer

 Byggingen av nye vaskehaller ved stasjonsområdet på Kastellet er godt i gang. De gamle garasjene som har stått her i en årrekke rives.

Byggingen av nye vaskehaller ved stasjonsområdet på Kastellet er godt i gang. De gamle garasjene som har stått her i en årrekke rives. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Flunkende nye vaskehaller skal stå klare i Ekebergveien 191 B i løpet av året.

DEL

KASTELLET: – Vi bygger et innendørs, lukket vaskeanlegg, forteller rørlegger Jan-Erik Ulven, som står bak prosjektet. Lokalkjente vil huske at det har vært vaskeanlegg på tomten ved Kastellet stasjon tidligere, den gang et utendørs anlegg. Naboer klaget da på driften og fikk medhold. Denne gang skal altså anlegget legges innendørs.

Tomt til besvær

Det har vært mye frem og tilbake rundt hva som skal skje med tomten som i lang tid var leid av Shell.

– Området har vært regulert av småhusplanen, så det har tatt tid å omregulere, forklarer Ulven. Men nå skal alle de eiendomsmessige forhold være på plass.

Garasjer rives

Per i dag er det kun planlagt vaskehaller, samt kontor og teknisk rom på tomten.

– Vi har noen ønsker for nordsiden av tomten, men dette er helt i planleggingsfasen. Det får vi komme tilbake til, sier Ulven. Det gamle garasjeanlegget som har stått på tomten i en årrekke, skal vekk.

– Garasjene som sto her var fæle og dårlig vedlikeholdt. De skal vekk, alt skal rives. Så får vi ryddet opp ordentlig på tomten, sier Ulven.

Vaskeanlegget skal stå ferdig i desember i år.

Artikkeltags