Utnevnt til æresmedlemmer i Nordstrand Høyre

HEDRET: Liv og Asmund Steenstrup mottok en spesialdesignet Høyre-vase og blomster fra Arve Edvardsen.

HEDRET: Liv og Asmund Steenstrup mottok en spesialdesignet Høyre-vase og blomster fra Arve Edvardsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Liv og Aasmund Steenstrup er blitt æresmedlemmer i Nordstrand Høyre etter lang fartstid innen politikk og frivillig arbeid i bydelen.

DEL

NORDSTRAND: Ekteparet Steenstrup fra Øvre Ljanskollen ble hedret under lokalpartiets siste styremøte før valget.

Del på Facebook

Forbilder

– Vi synes det står stor respekt av den innsatsen Liv og Aasmund har gjort og fortsatt gjør. De er forbilder og deres innsats er til inspirasjon for oss alle, sa leder i Nordstrand Høyre og BU-lederkandidat Arve Edvardsen ved overrekkelsen.

Aktivt ektepar

Aasmund (snart 90) og Liv (86) har blant annet engasjert seg gjennom en rekke verv og frivillig arbeid i lokalpolitikken og Søndre Aker historielag, i Ljan menighet, bydelshuset, eldresenteret i Poppelstien, eldrerådet, Nordstrandhjemmet og i lokale barnehager og skoler.

– Liv Steenstrup var overveldet etter utnevnelsen, mens ektemannen Aasmund beskriver det som at de er heldige som har fått lov til å være aktive i Høyre lokalt i over 60 år, og at de har hatt mye glede av å være til nytte i lokalpolitikken, sier styremedlem og initiativtaker til utmerkelsen, Steinar Wulfsberg-Gamre.

Nå i valgkampen kan man rett som det er møte ekteparet på Høyres stand, eller gående fra dør til dør i bydelen med årets budskap.
 

Artikkeltags