– Jeg gleder meg veldig til å fortsette å være med på den veksten Nordstrands Blad har hatt de siste årene. Det er en avis med hardtarbeidende og flinke folk, og jeg gleder meg til å komme tilbake til gjengen på fast basis, sier Trine Naas.

Hun har vært tilkallings- og ferievikar i avisen de siste årene, samtidig som hun har studert journalistikk ved Høgskulen i Volda. Naas begynner som frontjournalist i juni.

– Jeg er takknemlig og ydmyk for at jeg får denne muligheten rett etter endt studie, sier Naas.

Løfter avisen

I tillegg ansetter Nordstrands Blad Omar Bouignane. Journalisten er utdannet ved Høyskolen Kristiania og har også erfaring fra Nettavisen. Han har vært i et engasjement i Nordstrands Blad siden juni i fjor. Nå får han fast stilling.

– Med Omar og Trine styrker vi vår digitale posisjon. Dette er to unge journalister som allerede gjør en knallgod jobb hos oss. De har kunnskapen og iveren til å løfte avisen ytterligere, så dette gleder jeg meg til, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg i Nordstrands Blad.

Lokalkjente

Nordstrands Blad ble i 2021 kåret til Årets mediehus i Amedia og Årets lokale nyhetsnettsted av MBL. Både Trine Naas og Omar Bouignane er lokale og kjenner nærmiljøet godt.

– Jeg er imponert over innsatsen som legges ned av alle her, i alle ledd. Nå ser jeg frem til å fortsette å utvikle meg og avisen sammen med denne herlige gjengen. Jeg er svært takknemlig for å ha fått muligheten, og gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver med verdens beste gjeng, sier Omar Bouignane.