Kjenner du noen som fortjener en glede i hverdagen? Da vil vi høre fra deg.

I hele desember vil vi i Nordstrands Blad dele ut blomster til mennesker i nærmiljøet vårt. Du kan være med på å bestemme hvem som skal få en hyggelig hilsen. Kanskje er det en i familien din, eller en på jobben, en som har opplevd pandemien som ekstra tøff, eller som bruker livet sitt til å glede andre? Fortjener kona en ekstra hilsen i desember, eller kanskje kjæresten din? Hva med læreren som strekker seg litt ekstra for å skape trygge gode læringsmiljø?

Det er også mange som står på i kampen mot pandemi, smitte og sykdom - nå har du mulighet til å hedre dem. Du kan gi en blomst til en person, eller en arbeidsplass.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en mail på [email protected] og beskrive hvorfor akkurat denne personen fortjener en blomst.

Det er noen vilkår:

  • Både du og personen må bo, eller jobbe i bydel Nordstrand, Østensjø eller Søndre Nordstrand.
  • Nordstrands Blad vil lage små, hyggelige reportasjer fra blomsteroverrekkelsene og derfor er det nødvendig at vi kan få intervjue deg og ta bilder til avisen.
  • Nordstrands Blad kjøper inn blomstene og tar kontakt med personen du har oppgitt. Vedkommende må også stille opp i reportasjen.
  • Vi kan ikke love å dele ut blomster til alle som sender inn, men alle vil få et svar av oss.