NORDSTRAND: Etter over 12 år utenfor bydelsgrensene er Nordstrands Blad nå endelig på plass i lokalmiljøet igjen.

Mandag 3. juni hadde redaksjonen første arbeidsdag i nye lokaler i Ekebergveien 233 på Sæter, med lokalbeboer Kristin Stoltenberg som ny redaktør etter Martin Gray.

Tettere på nærmiljøet

- Nordstrands Blad er inne i en spennende tid. Vi har fått gode lokaler sentralt plassert der leserne bor, og kommer dermed enda tettere på livet i våre bydeler. I tillegg styrker vi redaksjonen med to fast ansatte journalister til høsten. Det blir veldig bra, sier redaktør Kristin Stoltenberg.

Hun tiltrådte stillingen 1. juni og har med seg over 20 års erfaring som avisleder og journalist fra Aftenposten og Schibsted.

 

Stoltenberg er for øvrig fjerde generasjons nordstrandsbeboer, og bor nå på Munkerud.

- Avisa satser digitalt og vi håper leserne vil ta det digitale spranget sammen med oss. Vi kan i hvert fall love mye bra digitalt innhold, i tillegg til det man finner i papiravisen, sier Stoltenberg.

- Det er moro å være på jobb i Nordstrands Blad om dagen og jeg gleder meg til å utvikle avisen videre sammen med den dyktige gjengen som utgjør avisa, sier den nye redaktøren.

Nordstrands Blads faste redaksjon består foruten Stoltenberg nå av Arild Jacobsen, Kristin Trosvik og Nina Schyberg Olsen. Alle tre bor lokalt og har jobbet i avisen i mange år. Og til høsten får vi altså to ekstra redaksjonelle årsverk. Disse stillingene vil snart bli utlyst, med søknadsfrist etter sommerferien.

Annonseansvarlig i Nordstrands Blad er Inger Janne Bugjerde.

 

Fint å være tilbake

Sist Nordstrands Blad hadde lokalt kontor var i 2006, da vi etter mange år i Raschs vei på Karlsrud flyttet til Brynseng. Derfra gikk turen til aviskonsernet Amedias hovedkvarter i Akersgata, før vi i 2015 flyttet sammen med og fikk felles redaktør med Østlandets Blad på Ski.

Nå er vi altså tilbake i kjerneområdet på Nordstrand, med flott utsikt over nærmiljøet og fjorden. Alt er ikke helt på plass ennå, men vi gleder oss over å være tilbake og nærheten til leserne og distriktet vi skriver om.

Forhåpentligvis vil du som leser oss merke at vi nå er tilbake for fullt, og at vi satser på å gjøre Nordstrands Blad til en enda bedre lokalavis! Logger du deg på noblad.no hver dag, får du se!