Gå til sidens hovedinnhold

Nordstrands Blad lanserer Direktesport for smart-TV og Apple-TV: – Nå blir det enklere å følge ditt favorittlag

Artikkelen er over 1 år gammel

Amedia-avisenes sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV. Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på tv-skjermen. 

NORDSTRAND: Det er gjennom Direktesport at Nordstrand Blads abonnenter får tilgang på alt fra treningskampene til KFUM/Oslo, seriekampene til Oppsal og Bækkelaget håndball, seriekampene til Oppsal og Nordstrand fotball, Norway Cup og til aldersbestemte klubb- og landskamper.

Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp til at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se alt fra den lokale idretten, enten det er direkte eller i opptak, på fjernsynet.

- Nå blir det enklere å følge med på ditt lokallag, eller se favorittlaget i en lokal turnering, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Nordstrands Blad Kristin Stoltenberg.

Hun gleder seg over at avisen, sammen med de samarbeidende avisene i Amedia, nå kan tilby enda mer til sportsinteresserte abonnenter.

Appen kan lastes ned i Apple TV og nyere Samsung.

Tusenvis av arrangementer

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup. Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra Bordtennis til Boksing.

Mange av Amedias lokalaviser tilbyr omfattende dekning av det som skjer innen lokal og aldersbestemt idrett

. Nå kan du som abonnent se landets største utvalg av direktesendt idrett

...................